OVER

Mijn naam is Ciska Harte. Ik ben een ‘down-to-earth’ verbinder die zich in lastige situaties als een vis in het water voelt.

Mijn werk kenmerkt zich door een diversiteit aan veranderprojecten. Samen met u ga ik op zoek naar het vergroten van teamspirit waarbij zowel individuele en gezamenlijke doelstellingen worden nagestreefd. Vanuit mijn jarenlange expertise, professionaliteit en enthousiasme haal ik het beste uit uw medewerkers in uw organisatie.

Lees mijn volledige profiel hier.

Geloven in jezelf, uitdagingen aangaan, doelen halen, allround inzetbaar zijn, dienstverlenend en onderscheidend: associaties bij de Velites.

De Velites is een groep speerwerpers bestaande uit de jongste en armste soldaten binnen het Romeinse leger. Zij waren geen aparte eenheid binnen het leger maar werkten als  allrounder voor verschillende eenheden. Bij de start van de strijd waren het de Velites die in actie kwamen door het werpen van hun pijlen. Nadat de pijlen waren geworpen trokken zij zich terug om vervolgens elders nieuwe probleemsituaties aan te pakken.

Onderdeel uitmakend van de Velites stond gelijk aan het creëren van kansen. Het betekende immers een mogelijkheid voor doorgroei binnen het leger. Velites-strijders konden vanuit het niets doorgroeien naar betere functies en omstandigheden door zichzelf te bewijzen, maar ook door moedig voorop te staan aan het front, in het diepe te springen en door zich te onderscheiden en op te vallen met wolvenkoppen op hun hoofd.

Kennis toepassen, verbanden zien en het werken naar een duurzame toekomst: het raken van de ROOS. De speerpunten waar het bij Velites om draait zijn:

Rekruteren van enerverende uitdagingen

Ontwikkelen van sterke enthousiaste teams

Onderscheiden door grensverleggende oplossingen

Simplificeren van ingewikkelde bedrijfsprocedures

Wilt u meer informatie? Voel u vrij contact met mij op te nemen.