Modules Velites Online Leiderschapsprogramma

De modules van het Velites Online Leiderschapsprogramma

Wil jij groeien naar de functie van meewerkend voorman, teamleider of assistent-manager? Wil jij jezelf in jouw huidige rol verder ontwikkelen? Of ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Het Velites Online Leiderschapsprogramma is er voor iedereen die wil groeien in zijn of haar leiderschapsrol.

Omdat leiderschap heel breed is hebben we ons programma opgedeeld in verschillende thema’s. Elk van deze thema’s heeft een aantal modules. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare modules van het Velites Online Leiderschapsprogramma. Mocht je vragen hebben welke module het beste bij jou past? Of zoek je naar een module die op dit moment niet beschikbaar is? Neem dan even contact met ons op.


Module: The Real Me

Succesvolle leiders weten wat ze willen. Ze kennen hun drijfveren, weten waar ze goed in zijn en ze zijn zich bewust van waarom ze doen wat ze doen. Ze kennen zichzelf als de beste. Weet jij niet zeker of je op de juiste plek zit? Heb je het gevoel: is dit alles? Of wil je jezelf beter leren kennen? Dan raden we deze module aan.


Module: From Manager to Leader

Een manager is niet per definitie een leider. En een leider is niet per definitie een manager. Maar hoe transformeer je nu van een manager naar een leider? Geef jij leiding aan een team en wil jij meer tijd en ruimte creeëren om jouw leiderschapsrol te pakken? Dan raden we deze module aan.