Leadership Mastermind De kracht van conflicten

Leadership Mastermind ‘De kracht van conflicten’

| vr. 9 juni 2023 | 14.00-17.00 | Locatie: Velites Training Center, Vriezekoop Zuid 17, 2451 CP Leimuiden | Investering: € 197,- ex BTW

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor deze Leadership MasterMind. Wil je worden geïnformeerd over volgende bijeenkomsten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Conflicten liggen overal op de loer. Mensen steken nu eenmaal anders in elkaar en hebben verschillende belangen. Maar het omgaan met conflicten is niet voor iedereen een gemakkelijke opgave. Dat maakt dat ze soms uit de weg worden gegaan. Het gevolg is dat een conflict dan gemakkelijk kan escaleren. De emoties lopen hoog op, mensen melden zich ziek, er wordt veel tijd verspild aan overbodige discussies die nergens toe leiden, er worden fouten gemaakt en het werk wordt er niet leuker op. En dat is zonde. Want conflicten zijn niet altijd te voorkomen maar je kunt ze wel voor je laten werken.

Het goed kunnen omgaan met conflicten is een essentiële vaardigheid van een leider. Wanneer je slim omgaat met conflicten levert dat nieuwe inzichten op wat kan leiden tot een betere samenwerking. Het resulteert in een betere besluitvorming en er komt ruimte voor creativiteit, groei en innovatie.

Hoe je op een effectieve wijze om kan gaan met conflicten, dat is het thema van onze Leadership Mastermind op vrijdag 9 juni 2023. Hoe hanteer je spannende situaties? Hoe kun je zodanig omgaan met conflicten dat ze juist iets goeds opleveren? En hoe voorkom je dat je op jouw favoriete conflictstijl terugvalt in situaties die juist iets anders van jou verlangen?

Kortom: heb jij in jouw rol te maken met frustraties en spanningen op het werk? En wil jij de kracht van conflicten zodanig benutten dat ze voor je in plaats van tegen je gaan werken? Meld je dan nu aan voor deze Mastermind via onderstaande button.