Leadership Boosters

Leadership Boosters: korte oefeningen die je laten groeien in je leiderschapsrol

Wil je meer aandacht voor leiderschapsontwikkeling maar kom je eigenlijk al tijd tekort? Dan hebben we iets voor jou. We kunnen nu natuurlijk refereren naar een cursus time-management, maar dat zou wel heel kort door de bocht zijn. Toegegeven, je leert er veel van. En we zien tijdens onze trainingen ook echt de effecten ervan: je krijgt meer overzicht, krijgt de regie weer in eigen hand, hebt minder last van stress en je kunt werken aan lange termijn projecten.

Maar feit blijft dat veel organisaties momenteel last hebben van personeelstekorten. Dat er organisaties zijn die niet langer een hoogseizoen hebben, maar waar het continu hoogseizoen is geworden. En dat er organisaties of branches zijn waarbij het op sommige momenten gewoon moeilijk is om tijd te reserveren voor persoonlijke ontwikkeling.

Herken je je hierin? Dan hebben we speciaal voor jou de leadership boosters. Speciaal voor degenen die zich willen ontwikkelen in hun leiderschapsrol, maar zich moeilijk kunnen committeren aan een meerdaagse training: we zijn er voor je. En speciaal voor degenen die moeite hebben om zich te disciplineren zelfstandig een online programma te volgen: we zijn er voor je. Want speciaal voor jou zijn er de leadership boosters: korte praktische oefeningen die je gelijk kunt uitvoeren en waarmee je je leiderschapsvaardigheden direct laat groeien.

Want of je nu net bent aangesteld als leidinggevende, alweer enige tijd in het vak rondloopt, de ambitie hebt om meer impact te maken of omdat je nieuwsgierig bent naar hoe je het beste uit jezelf kunt halen; een leadership booster op z’n tijd is er om jouw leiderschapsvaardigheden verder te ontwikkelen. De boosters zijn korte oefeningen over communicatie en motivatie, over verandering en teambuilding, over inspiratie en invloed. En dat is niet alles. Want leiderschap is nu eenmaal een onderwerp met heel veel verschillende aspecten.

Wil je weten of het wat voor je is? Het eerste deel kun je gratis downloaden via deze link.

Ben je overtuigd? Neem dan een jaarabonnement* en ontvang elk kwartaal een nieuwe editie van de leadership boosters direct in je e-mail.

* Het jaarabonnement omvat 4 edities van de Leadership Boosters en stopt automatisch.