HEX

HEX: een geavanceerde spelsimulatie voor managers en leidinggevenden

HEX is een geavanceerde spelsimulatie die wereldwijd wordt gebruikt door managers en leidinggevenden die hun leiderschapsvaardigheden willen versterken.

Waarom meedoen aan HEX?

HEX is een ervaringsgericht leiderschapsspel dat vele lagen kent. Naast dat het de samenwerking bevordert en je uitdaagt om in een complexe omgeving de juiste keuzes te maken, ziet het op een viertal kernthema’s:

  • Communicatievaardigheden: Leer hoe je effectief kunt communiceren in uitdagende situaties.
  • Tegenstrijdige belangen: Ontdek hoe je kunt navigeren tussen verschillende, vaak conflicterende belangen.
  • Schaarste: Krijg inzicht in het managen van schaarse middelen en het nemen van beslissingen onder druk.
  • Duurzame ontwikkeling: Verken de uitdagingen en mogelijkheden van duurzame ontwikkeling binnen een competitieve omgeving.

Wil jij ervaren hoe het is om met uitdagingen op het gebied van communicatie, tegenstrijdige belangen, schaarste en duurzame ontwikkeling om te gaan? Doe dan mee met de spelsimulatie HEX op vrijdag 23 augustus in Leimuiden! Klik hier om je aan te melden en ontvang tot en met 23 juli een korting van 10% op jouw deelname.

Voor wie is HEX bedoeld?

HEX is speciaal ontworpen voor managers en leidinggevenden die hun strategische en leiderschapsvaardigheden willen aanscherpen. Het heeft de voorkeur als je al enige jaren ervaring hebt in een leidinggevende of management functie.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de spelsimulatie werk je samen met andere deelnemers om de welvaart van het land te laten groeien. Je lost daarbij problemen op en ontwikkelt stratgieën. Het spel biedt een dynamische en interactieve leeromgeving waarin je wordt uitgedaagd om buiten de gebaande paden te denken en effectieve oplossingen te vinden.

Ervaringsgericht leren tijdens HEX

Ervaar communicatieproblemen in complexe organisaties en ontwikkel effectieve strategieën voor oplossingen.

Implementeer strategieën in gelaagde organisaties en netwerken en ervaar de complexiteit en uitdagingen die daarmee gepaard gaan.

Ontwikkel een op ervaring gebaseerd begrip van economische interrelaties en duurzame ontwikkeling in de vorm van systeeminzicht  en systeemcompetentie.

Ontwikkel een metaperspectief op jouw rol en waarde.

Train sociale competenties en teamworkvaardigheden.

Onderhandel met belangengroepen.

Praktische informatie

  • Aantal spelers: 14-20 (uit te breiden tot 61)
  • Tijdsduur: 4-8 uur (inclusief evaluatie)
  • Gevalideerd door de Radboud Universiteit Nijmegen.
  • In-house via een workshop met externe facilitator of via open inschrijving.
  • Neem contact met ons op via info@velites.nl voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Open inschrijving

Het ervaringsgerichte leiderschapsspel HEX faciliteren wij zowel in-house als via open inschrijving. De eerstvolgende mogelijkheid voor een open inschrijving is op vrijdag 23 augustus 2024. Deze workshop duurt van 10.30 tot 15.30 uur (lunch is inbegrepen) en vindt plaats op de boerderij van Velites, adres: Vriezekoop Zuid 17, 2451 CP Leimuiden. Jouw begeleiders voor deze dag zijn Marieke de Wijse-van Heeswijk (Radboud Universiteit), Marjolein Arends en Ciska Harte-Hoogervorst (Velites). Meld je aan via onderstaande button en ontvang tot en met 23 juli een korting van 10% op jouw deelname.