DOWNLOADS

Leadership Boosters No. 1


Of je nu net bent aangesteld als leidinggevende, alweer enige tijd in het vak rondloopt, de ambitie hebt om meer impact te maken of omdat je nieuwsgierig bent naar hoe je het beste uit jezelf kunt halen; een leadership booster op z’n tijd is er om jouw leiderschapsvaardigheden verder te ontwikkelen. Het zijn korte oefeningen waar je meteen mee aan de slag kunt. Download gratis het eerste deel via onderstaande knop.


Leadership Games Magazine

Speciaal voor de Global Leadership Summit (GLS) maakten we deze editie van het Leadership Games Magazine. Met o.a. een artikel over de voordelen van ervaringsgerichte leiderschapsspellen, een artikel over toekomstig leiderschap in de organisaties van nu en nog veel meer inspiratie.


Speelse Teambuilding Activiteiten

Verbeter de onderlinge samenwerking
binnen jouw team met deze speelse
teambuilding activiteiten die je
gemakkelijk en snel zelf kunt organiseren.


Ondernemers over spel(en)

Het verhaal achter de ondernemer. Dat is waar Renate van Galen naar op zoek is. Onder haar begeleiding worden er prachtige portretten neergezet. Lees ons ondernemersverhaal en dat van collega-ondernemers die zich bezighouden met spel(en).


Hoe zorg ik voor een topteam?

Er is veel onderzoek gedaan naar wat een team succesvol maakt. Wij hebben de belangrijkste voor je samengevat in dit Ebook. Dus klik op onderstaande button en ontdek de 10 eigenschappen van een topteam.